PORTAKAL GÜZELİ


PORTAKAL GÜZELİ

DSC00050
1PAKET KEMAL PAŞA TATLISI
2 SU BARDAĞI PORTAKAL SUYU
2 SU BARDAĞI SU
3 SU BARDAĞI ŞEKER
5-6 PORTAKAL
HİNDİSTAN CEVİZİ

SU, PORTAKAL SUYU VE ŞEKERİ TENCEREDE KARIŞTIRIP OCAĞA ALIYORUZ.ŞEKER ERİĞİNCEYE KADAR KARIŞTIRIP ŞERBET YAPIYORUZ (PAKET ÜZERİNDEKİ TARİFİ UYGULAMANIZ DAHA DOĞRU OLUR. HER MARKANIN FARKLI OLABİLİYOR. SU ÖLÇÜSÜNÜN YARISINI PORTAKAL SUYU YAPIYORUZ).KOYULAŞMAYA BAŞLAYAN ŞERBETE KEMAL PAŞALARI ATIYORUZ. KISIK ATEŞTE ŞERBETİ ÇEKİNCEYE KADAR PİŞİRİYORUZ. KONTROL ETMENİZ GEREKİR BAZEN İÇLERİ PİŞMİYOR. BU ARADA SOYULUP İNCE HALKALAR HALİNDE DOĞRADIĞIMIZ PORTAKALLARI ŞERBETE DAĞITMADAN BATIRIP ÇIKARTIYORUZ. SOĞUYAN TATLILARI HİNDİSTAN CEVİZİNE BULAYIP PORTAKALLARLA ŞEKİL VERİP KÜRDANLA SABİTLİYORUZ.
OLDUKÇA LEZZETLİ OLUYOR. GÖRÜNÜMÜDE HOŞ DAHA NE OLSUN E TABİKİ AAAAFİYET OLSUN....

SİTESİNİ HEVESLENEREK İZLEDİĞİM HÜNERLİ ELLERE ETKİNLİKTE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.


Yazı Hakkında


0 FİKRİNİZİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM: